Novosti
Objava dobitnika.

Objava dobitnika.

Srebrno bijela ogrlica sa bisernim perlicama.

Više

Premium objava.

Premium objava.

500 hrvatskih kuna osvaja?

Više

Copyright (c) 2015. Twisted studios. Sva prava pridržana.
PREUZIMANJE NAGRADE
   

- Sretni dobitnici (prijavljeni članovi), a osvajači glavnih nagrada, biti će obaviješteni mailom, sms porukom ili telefonom o osvajanju nagrade/a nakon objave sretnih dobitnika na portalu Nagradnjaca.hr (www.nagradnjaca.hr), kao i na Facebook stranicama portala, najkasnije 5 dana nakon završetka natjecateljske igre.

- Nagrade će biti dodijeljene sretnim dobitnicima osobno (prema dogovoru sa korisnikom/igračem), ili poslane poštom na adresu, a čije valjane podatke šalje sam igrač, ukoliko isti živi van Zagreba, ili je spriječen preuzeti nagradu u Zagrebu. Osvojene nagrade biti će poslane najkasnije deset dana od završetka natjecateljske igre, a unutar granica Republike Hrvatske.

- Nakon što korisnik/igrač odigra igru i dobije potvrdu o osvajanju nagrade, portal Nagradnjaca.hr prestaje biti nadležan i odgovoran nad istim, i svu obvezu prema korisniku od tog trenutka preuzima partner, koji se ujedno i obvezuje ugovorenu promotivnu uslugu/proizvod isporučiti u roku poštujući standarde kvalitete na najkvalitetniji i najbrži mogući način. Za sve eventualne poteškoće i probleme, ozljede, bolesti, potraživanja, odgovornosti, i sve eventualne nastale troškove samog korisnika, kao i za bilo koju moguću naknadu poradi neiskoristivosti nagrade, i u bilo kojem dijelu pružanja usluge od strane partnera odgovoran nije portal Nagradnjaca.hr, već isključivo partner. U slučaju da glavnu nagradu dodjeljuje Twisted studios, a ne partner, (ili partner ali isporuku dogovorno u suradnji s partnerom vrši Twisted studios) isti je odgovoran za isporuku i obvezuje se osvojenu nagradu (uslugu/proizvod) isporučiti u roku, također na najkvalitetniji i najbrži mogući način poštujući standarde kvalitete.

- Portal Nagradnjaca.hr nije proizvođač niti ponuđač usluga/proizvoda, a koje promovira putem svojih natjecateljskih igara na stranicama Nagradnjaca.hr kao i Facebook stranicama portala, i kao takav nije, niti ne može biti odgovoran za bilo kakve eventualne poteškoće i štete koje mogu nastati prilikom korištenja usluga/proizvoda koje promovira.

- Nagradnjaca.hr (Twisted Studios j.d.o.o.) kao i produkt partner nisu odgovorni za eventualno ukradenu ili izgubljenu nagradu prilikom procesa dostave od strane pošte, a za koje su korisnici/igrači odigrali natjecateljsku igru putem Nagradnjaca.hr portala ili Facebook profila portala.

- Vrijeme slanja nagrada je radnim danom (ponedjeljak-petak) od: 09.00 do 16.00 sati.

- Slanje nagrada vrši se putem "Hrvatske Pošte", a vrijeme potrebno za slanje nagrada/pošiljaka podložno je pravilniku iste, i službeno iznosi 3 do 4 radna dana. Opis slanja pošiljaka javno je objavljen na stranicama pošte: www.posta.hr.Vaša Nagradnjača.
Želiš znati
koja je NOVA igra?
Primaj redovite poruke i
doznaj nove igre!