Novosti
Objava dobitnika.

Objava dobitnika.

Srebrno bijela ogrlica sa bisernim perlicama.

Više

Premium objava.

Premium objava.

500 hrvatskih kuna osvaja?

Više

Copyright (c) 2015. Twisted studios. Sva prava pridržana.
PRAVILA IGRE
   

Općenito

Natjecateljske igre održavaju se na službenim stranicama portala Nagradnjaca.hr (www.nagradnjaca.hr), kao i na Facebook stranicama portala Nagradnjaca.hr (www.facebook.com/pages/Nagradnjacahr/329007717306946).

Registracijom/prijavom na portal Nagradnjaca.hr prihvaćate "Pravila igre" navedena u tekstu na ovoj stranici, kao i "Uvjete korištenja" stranica portala Nagradnjaca.hr!

Uspješno odigranom igrom smatra se pročitati sadržaj igre, ispuniti traženi zadatak prateći "Pravila igre" te pravovaljanim slanjem poslati odgovor u zadanom roku za svaku igru zasebno.

Svaka igra ima vidljivo prikazan status igre, kao i preostalo aktivno vrijeme trajanja igre. Pri prvom igranju potrebna je registracija korisnika (prijava kod svakog slijedećeg igranja).

Natjecateljske igre (natjecanje u kojem se nagrada dijeli ovisno o rezultatu, i gdje se igrači  natječu na više načina, između ostaloga i sakupljanjem bodova) organizira i priređuje Twisted studios j.d.o.o. na stranicama portala Nagradnjaca.hr kao i na Facebook stranicama portala Nagradnjaca.hr. Organizator kao i svi zaposlenici tvrtke Twisted studios, nemaju pravo sudjelovanja u natjecateljskoj igri, i kao takvi nisu u sustavu, te ne mogu biti osvajači nagrada.


Pravila igre

1. Registriranjem na portalu nagradnjaca.hr potvrđujete da imate 18, ili više godina, čime kao punoljetna osoba ostvarujete pravo na igranje natjecateljskih igara na portalu Nagradnjaca.hr, kao i na Facebook stranicama portala Nagradnjaca.hr.

2. Potvrđujete da ste državljanin Republike Hrvatske i kao takav ostvarujete pravo igranja igara na portalu Nagradnjaca.hr kao i na Facebook stranicama portala Nagradnjaca.hr.

3. Igrač igra u svoje ime, ne drugih/trećih osoba. Sudjelovanjem na portalu Nagradnjaca.hr obvezujete se da svoje korisničke podatke nećete davati, niti pokazivati drugima, već ćete svoje podatke za prijavu na portalu Nagradnjaca.hr čuvati i koristiti samo za svoje osobne potrebe kod prijave na isti portal.

4. Igrač svojim igranjem natjecateljskih igara, kao i korištenjem svih ostalih usluga na portalu Nagradnjaca.hr ali i na Facebook profilu portala Nagradnjaca.hr nikako ne može smatrati portal, kao i njegove vlasnike odgovornima u slučaju bilo kakvih eventualnih tehničkih (hardware) i/ili programskih (software) poteškoća koje bi korisnik mogao imati na svojem računalu, tabletu, smartphoneu i sličnim uređajima, kao niti za bilo kakvu eventualnu drugu štetu proizašlu zbog igranja natjecateljskih igara i/ili korištenja bilo kojih ostalih usluga portala kao i Facebook profila portala.

5. Svaki igrač koji sudjeluje u igrama na portalu Nagradnjaca.hr kao i u igrama na Facebook profilu portala Nagradnjaca.hr, obvezuje se poslati svoje točne i valjane osobne podatke kako i gdje je to zatraženo od njega, a u svrhu pravovaljanog obavještavanja igrača o osvajanju glavne nagrade i dodjele iste! U slučaju da su podaci nepotpuni ili netočni i nakon 10 dana od završetka natjecateljske igre, portal Nagradnjača nagradu proslijeđuje slijedećem igraču koji je odgovorio točno, a koji se prijavio na natjecateljsku igru sa valjanim i točnim podacima. Ukoliko korisnik unese krive, ili u bilo kojem slučaju netočne podatke, portal Nagradnjaca.hr neće se smatrati odgovornim zbog iste pogreške.

6. Portal Nagradnjača, kao i Facebook profil iste, obvezuju se da će sve dobivene privatne podatke od korisnika/igrača čuvati samo za potrebe igara, i neće proslijeđivati drugim/trećim stranama, osim u slučajevima kršenja prava i uvjeta navedenima u ovim "Pravilima igre" kao i  "Uvjetima korištenja".

7. Portal Nagradnjača sretne dobitnike izvlači automatskim odabirom sustava, a prema kriteriju točnih odgovora za svaku igru.

8. Nagrade će biti uručene sretnim dobitnicima osobno, ili poštom ukoliko isti žive van Zagreba, ili su spriječeni doći u Zagreb, i to poslane najkasnije deset dana od završetka natjecateljske igre. Nagrade će biti poslane od strane portala Nagradnjaca.hr (Twisted studios) ili ako je drugačije naznačeno u igri, od strane produkt partnera portala, u tom slučaju partner je odgovoran za slanje nagrade u navedenom roku.

9. U slučaju potrebe bilo kakvih dodatnih informacija, kao i u slučaju osvajanja glavne nagrade, igrač je dužan poslati upit mailom na: igre@nagradnjaca.hr, i to nakon dobivene obavijesti o osvajajnju glavne nagrade od strane portala Nagradnjaca.hr.Život je igra, a ljubav najveća nagrada.


Vaša Nagradnjača.Želiš znati
koja je NOVA igra?
Primaj redovite poruke i
doznaj nove igre!