Novosti
Objava dobitnika.

Objava dobitnika.

Srebrno bijela ogrlica sa bisernim perlicama.

Više

Premium objava.

Premium objava.

500 hrvatskih kuna osvaja?

Više

Copyright (c) 2015. Twisted studios. Sva prava pridržana.

 

Osnovna ideja i svrha samog portala Nagradnjaca.hr je vratiti osmjeh na lica ljudi, igrati se zajedno te jednostavno zabaviti uz osvojene nagrade čime je i radost veća!

 

Vidjevši pozitivne reakcije naših vjernih igrača, te znajući koliko ipak volimo jedni drugima pomagati kada je to najpotrebnije, odlučili smo se na ovaj korak te se nadamo da ćete prepoznati naš trud i iskrenu ideju koju gradimo oko PREMIUM članstva, te samih donacija.

 

Udruge se u velikom dijelu financiraju iz donacijskih sredstava te je i Udruga "Poljubac" kao partner portala Nagradnjaca.hr, odlučila donirati one udruge koje pomažu prvenstveno djeci, ali i ostalima, bez obzira radi li se o socijalno ili zdravstveno ugroženim pojedincima.

 

Svi su rođeni jednaki i zaslužuju jednako pravo udisanja zraka punim plućima, sa osmjehom na licu i nadom u bolje sutra. Djeca pak spadaju u najosjetljiviju skupinu, te portal Nagradnjaca.hr najviše i suosjeća sa najmlađima.

 

Uvođenjem PREMIUM oblika plaćanja članarina za Nagradnjaca.hr klub kojom igrači igraju Premium igre te ostvaruju dodatne pogodnosti, odlučili smo od svake nove "mjesečne" (30 dana) članarine, a koja iznosi 20 kuna, donirati najpotrebnije sa 2 kune, tj. u jedinstvenom omjeru 10% od svake uplaćene članarine i to novoj udruzi svaki mjesec po izboru portala Nagradnjaca.hr te u suradnji sa našim partnerima - Vama, našim vjernim igračima!

 

Aktiviranjem Premium članstva ujedno postajete i članovi Udruge "Poljubac" koja je i započela cijelu priču oko DONACIJA te koja ovim činom i dobiva na značaju. Prikupljena sredstva za prethodni mjesec Udruga "Poljubac" uplatiti će odabranoj udruzi najkasnije 10-og dana u slijedećem mjesecu.

 

Pratite naše objave jer ćemo za svaki mjesec, nakon prve odabrane udruge, Vama igračima dati na odabir više udruga sličnog profila na temelju kojih ćete upravo Vi odlučiti kojoj udruzi će se donirati u slijedećem mjesecu 10% od ukupno prikupljenih sredstva od PREMIUM članarina.

 

I zato Vas pozivamo da zajedno pomognemo onima kojima je to najpotrebnije i to putem PREMIUM igara! Igrajući se, upravo ste VI najzaslužniji za same donacije!

 


 

Udruga kojoj ćemo donirati prikupljena sredstva od PREMIUM članarina za mjesec veljaču je Humanitarna udruga Fajter - udruga za pomoć beskućnicima, sa sjedištem u Zagrebu.

 


 

Udruge kojima smo donirali:

 

2. Udruga KRIJESNICA, siječanj 2019.

Udruzi možete i dalje izvršiti uplate na našoj stranici: UDRUGA KRIJESNICA.

 

1. Udruga NINA, prosinac 2018.

Udruzi možete i dalje izvršiti uplate na našoj stranici: UDRUGA NINA.

 

 

 

Želiš znati
koja je NOVA igra?
Primaj redovite poruke i
doznaj nove igre!